Product reviews van Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²

9.4 / 10 op basis van 51 reviews

Het afdekzeil camouflage groen staat ook wel bekend als woodland zeil. Deze stevige zeilen kunnen voor verschillende buiten activiteiten ...

Bekijk Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²

Afbeeldingen van Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² die onze gebruikers hebben gemaakt

Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²
Luifel aan auto met vissen
Close image
Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²
Feestje van klein dochtrr
Close image
Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²
Bescherming achterzijde konijnenverblijf
Close image
Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Afdekzeil camouflage groen 140gr/m²
Droog en schaduwrijk hoekje gemaakt achter in de tuin
Close image
Doede
27 mei 2024

Prima. netjes geprijst

Gebruik: Schutting

Bekijk review
Ronnieb
26 mei 2024

Goed

Gebruik: Achterwand overkapping

Bekijk review
Tuga
22 mei 2024

Super.... zo goed camouflage dat ik hem niet meer kan vinden

Gebruik: Moestuin

Bekijk review
Jantwerpen
23 april 2024

Afdekzeil van prima kwaliteit en precies de kleur die ik wou

Gebruik: Droog en schaduwrijk hoekje gemaakt achter in de tuin

Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Droog en schaduwrijk hoekje gemaakt achter in de tuin
Sluit afbeelding
Bekijk review
Mab
21 april 2024

Top

Gebruik: Afdekking open haardhout

Bekijk review
Jan
2 april 2024

Goede kwaliteit

Gebruik: Afdekken haardhout

Bekijk review
Carla
10 december 2023

Super

Gebruik: Afdekking schuilhut

Bekijk review
Van
27 november 2023

Prima

Gebruik: Kamperen

Bekijk review
Sabine
10 november 2023

Doet tot nu toe zijn werk.

Gebruik: Bescherming achterzijde konijnenverblijf

Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Bescherming achterzijde konijnenverblijf
Sluit afbeelding
Bekijk review
A.V.Damme
26 oktober 2023

Ziet er netjes en stevig uit camouflage print aan binnenzijde gedaan

Gebruik: Feestje van klein dochtrr

Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Feestje van klein dochtrr
Sluit afbeelding
Bekijk review
Rolf
19 oktober 2023

Top. afmeting 4 x 8 meter subliem

Gebruik: Afdekken van onze sloep

Bekijk review
Sieb
16 oktober 2023

Goed

Gebruik: Luifel aan auto met vissen

Afdekzeil camouflage groen 140gr/m² gebruik: Luifel aan auto met vissen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Jacques
24 september 2023

Toppy

Gebruik: Houtstapel

Bekijk review
Sonja
14 september 2023

Perfect, voldoet aan het doel waarvoor ik het heb gekocht

Gebruik: Afscheiding ruimte

Bekijk review
Claeys
21 augustus 2023

Zie er goed uit voor het moment

Gebruik: Afdekken voor materiaal

Bekijk review
Martijn
18 augustus 2023

Heel erg goed

Gebruik: Observatie van grootwild

Bekijk review
15 augustus 2023

????????

Gebruik: Camping

Bekijk review
Peter
7 augustus 2023

Ok

Gebruik: Afdekken camo

Bekijk review
M
22 juli 2023

De bevestiging van de ringen kan wat steviger maar verder prijs kwaliteit prima

Gebruik: Afdak

Bekijk review
Sabrina
17 juni 2023

Goed

Gebruik: Mehari auto

Bekijk review
Jack
11 juni 2023

Dono, moet het nog verwerken.

Gebruik: Als zonnescherm in de tuin.

Bekijk review
Mario
30 mei 2023

Mooi en kloek

Gebruik: Tuinset afdekking

Bekijk review
Jacco
15 april 2023

Een goed begin....even kijken hoe het zijl er na 5 jaar weer en wind uit ziet

Gebruik: Afdekken haardhout

Bekijk review
Rik
26 maart 2022

Ziet er goed uit

Gebruik: Grondzeil voor camper

Bekijk review
Rob
28 januari 2022

Is o.k. maar materiaal is wel wat minder dik/zwaar als ik had gehoopt.

Gebruik: Om een aanhangwagen minder te laten opvallen.

Bekijk review
Pascal
26 januari 2022

????????

Gebruik: Voor onder het tentgrondzeil

Bekijk review
G.Ronda
27 december 2021

Goed product

Gebruik: Afdek motor

Bekijk review
J.De Visser
3 augustus 2021

Veelzijdig bruikbaar, ook als plafond tussen hogere dakgording

Gebruik: Tussenzeil met bamboe

Bekijk review
Yvonne
17 juli 2021

Wat ik verwacht had, is wel wat dun. ik hoop dat het langere tijd voldoet.

Gebruik: Tuinmeubelen afdekken

Bekijk review
Mia
26 juni 2021

Goed

Gebruik: Afdekzeil kippenren

Bekijk review
H
6 juni 2021

Heel erg goed materiaal

Gebruik: Vöor het afdekken van golfplaten voor de zon

Bekijk review
Henk
2 mei 2021

Prima

Gebruik: Grondzeil

Bekijk review
Jan
31 maart 2021

Kwalitatief prima zeil dat nauwelijks opvalt in een (bos)tuin

Gebruik: Ik gebruik het als erfscheiding (hang de zeilen tegen een doorzichtig hekwerk) zodat de verschillende honden in beide tuinen elkaar niet meer kunnen zien en daardoor gestrest raken.

Bekijk review
Jos
25 maart 2021

Tamelijk dun

Gebruik: Afdekken openhaard hout

Bekijk review
Peter
6 februari 2021

Prima stevige kwaliteit

Gebruik: Afdekken vers haardhout

Bekijk review
Tim
29 december 2020

Mooi product. licht in gewicht en heeft stevige ringen voor bevestiging

Gebruik: Afdekken kleine bivak kamp

Bekijk review
Frans
17 oktober 2020

Ziet er goed uit

Gebruik: Aanhanger

Bekijk review
Thomas
28 september 2020

Voldoende sterk, niet zo duur. snelle levering

Gebruik: Afdekken hout en machines

Bekijk review
M. Melten
1 september 2020

Goed sterk en mooi zeil

Gebruik: Afdekken dierenverblijf

Bekijk review
Pauline
28 juli 2020

Het is een prima zeil en valt minder op.

Gebruik: Afdekken picknick bank en ander zeil voor buitentafel

Bekijk review
Pv
27 juli 2020

Goede kwaliteit, niet te dik en niet zwaar

Gebruik: Outdoor

Bekijk review
Merijn
10 juli 2020

Prima product. ik was verrast over de goede kwaliteit omdat het relatief goedkoop was.

Gebruik: Afscherming kampeerplek, geeft meer privé...

Bekijk review
T
9 juli 2020

Veel te dun

Gebruik: Al afscheiding

Bekijk review
Yves
21 juni 2020

Prima

Gebruik: Afdekken leger aanhangwagen bij regenweer.

Bekijk review
Thomas
4 juni 2020

Mooie afdekzeilen, mooi afgewerkt, genoeg ringen om goed te bevestigen. zeilen zijn wel vrij dun, maar ik gebruik ze om houtstapels af te dekken, dus verplaats ik ze niet. hiervoor zijn ze sterk genoeg.

Gebruik: Afdekken houtstapels

Bekijk review
Meiling
20 mei 2020

Prima

Gebruik: Afdekzeil

Bekijk review
Godfried
18 mei 2020

Ziet er goed uit. niet goedkoop, maar leuker qua kleurstelling dan bij de gemiddelde bouwmarkt.

Gebruik: Outdoor, bushcraft

Bekijk review
Peter
29 april 2020

Materiaal is wat dun, maar het is netjes afgewerkt. het werd zeer snel geleverd, wat ik erg fijn vond!

Gebruik: Als afdekscherm

Bekijk review
Aria
27 november 2019

Voldoet prima

Gebruik: Ik gebruik het om haardhout te bedekken

Bekijk review
Augustyniak
29 juli 2019

Alu ogen zijn van bedenkelijle kwaliteit, 1x gebruikt en de ogen zijn er al uit gescheurd.

Gebruik: Ik gebruik het als tarp.

Bekijk review
Robert
24 juli 2019

Goed, zij is waterdicht.

Gebruik: Als luifel voor aan mijn camper

Bekijk review
Klantenservice

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14387 reviews.