Product reviews van Zijdevloeipapier (480 vellen)

9.6 / 10 op basis van 99 reviews

Zijdevloeipapier, ook wel tissue papier genoemd, is een papiersoort die veel gebruikt wordt voor het verpakken en inpakken van breekbare ...

Bekijk Zijdevloeipapier (480 vellen)

Afbeeldingen van Zijdevloeipapier (480 vellen) die onze gebruikers hebben gemaakt

Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Zijdevloeipapier (480 vellen)
Close image
Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Zijdevloeipapier (480 vellen)
Close image
Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Zijdevloeipapier (480 vellen)
Close image
Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Zijdevloeipapier (480 vellen)
Close image
Rjm
17 oktober 2022

Prima kwaliteit

Gebruik: Inpakken van kwetsbare spullen servies

Bekijk review
Jolanda
17 oktober 2022

Prima product makkelijk te verwerken

Gebruik: Glazen inpakken

Bekijk review
Edith
17 oktober 2022

Top

Gebruik: Glazen

Bekijk review
Johan
6 september 2022

Het voldoet prima aan mijn verwachting

Gebruik: Ik gebruik het om kunst op papier beter te beschermen (etsen en tekeningen)

Bekijk review
Ingrid
5 september 2022

Precies wat ik nodig heb

Gebruik: Touchdrawing (met olieverf)

Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Touchdrawing (met olieverf)
Sluit afbeelding
Bekijk review
Odette
28 augustus 2022

Zeer goed! snelle levering

Gebruik: Small business

Bekijk review
Lykke
10 augustus 2022

Ik ben erg tevreden

Gebruik: Ik gebruik het als binnenverpakking voor mijn handgemaakte bedrukte t-shirts.

Bekijk review
Rita
10 april 2022

Uitstekend product

Gebruik: Naaipatronen overtrekken

Bekijk review
Loet
4 maart 2022

Voelt lekker zacht aan

Gebruik: Om in te pakken

Bekijk review
Lillian
5 februari 2022

Super fijn, voldoet aan verwachtingen

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
design407
3 februari 2022

Top, maakt onze producten nog leuker om te krijgen!

Gebruik: Inpakken van onze producten

Bekijk review
Pjotr
17 december 2021

Voldoet aan het doel

Gebruik: Glaswerk

Bekijk review
Rang
14 december 2021

Super

Gebruik: Keramiek

Bekijk review
Emmeke
11 december 2021

Goed

Gebruik: Glazen kerstballen inpakken

Bekijk review
Metsie
21 november 2021

Prima kwaliteit en mooi formaat vellen

Gebruik: Om bestellingen in te pakken.

Bekijk review
Anneriek
29 oktober 2021

Dun, maar stevig papier. leuk voor bijv. lampionnen of lichtjes maken

Gebruik: Knutselen

Bekijk review
By
19 oktober 2021

Fijn om mee te werken rn prettig formaat

Gebruik: Inpakken!

Bekijk review
Ans
16 oktober 2021

Prima product.

Gebruik: Onderdeel van mijn verpakking van mijn schilderijen voor courier verscheping.

Bekijk review
Manouk
10 oktober 2021

Perfect, precies zoals verwacht, stevig.

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Peter
11 augustus 2021

Voldoet prima aan onze wensen

Gebruik: Inpakken serviesgoed

Bekijk review
Alison
16 juni 2021

Top enkel jammer van geele rande ma ok

Gebruik: Knutselen op gelliplate en inpakken

Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Knutselen op gelliplate en inpakken
Sluit afbeelding
Bekijk review
Douwe
21 mei 2021

Prima

Gebruik: Inpakken van boeken voor verzending, voordat ik er een oude krant omheen doe (i.v.m. overzetten inkt) en pakpapier.

Bekijk review
Kitty
26 april 2021

Prima product

Gebruik: Monoprinten op de gelplaat

Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Monoprinten op de gelplaat
Sluit afbeelding
Bekijk review
Elenbaas
23 april 2021

Het is een mooie prijs en goede kwaliteit en handig dat het losse vellen zijn ipv op rol.

Gebruik: Ik gebruik het voor het inpakken/beschermen van zelfgemaakte kaarten en prints.

Zijdevloeipapier (480 vellen) gebruik: Ik gebruik het voor het inpakken/beschermen van zelfgemaakte kaarten en prints.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Bert
19 april 2021

Primazo te beoordelen

Gebruik: Opbergen van etsen

Bekijk review
Jan
30 maart 2021

Groot

Gebruik: Oud papier beschermen

Bekijk review
Christiane
30 maart 2021

Prima

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Frank
3 maart 2021

Uitermate geschikt voor het doel waarvoor ik het nodig heb. de variatie van de verschillende maten zorgt dat je niet teveel hoeft te gebruiken of moet gaan knippen.

Gebruik: Inpakken van kwetsbare producten en kleding.

Bekijk review
H.Figge
27 februari 2021

Zeer goed materiaal

Gebruik: Ivm tijdelijkeverhuizing kwetsbare spullen inpakken

Bekijk review
Cor
12 februari 2021

Prima

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Mary
7 februari 2021

Prima product.

Gebruik: Inpakken van kwetsbare spulletjes om beter te kunnen bewaren.

Bekijk review
Joke
4 februari 2021

Precies wat we nodig hadden en zeer betaalbaar

Gebruik: Beschermen art prints tijdens verzending

Bekijk review
An
25 januari 2021

Voldoet aan verwachting, zeer geschikt voor dit doel

Gebruik: Glas en servies inpakken voor verhuis

Bekijk review
Esmay
24 januari 2021

Snelle levering, netjes ingepakt

Gebruik: Verpakking producten

Bekijk review
Maria
20 januari 2021

Fantastic

Gebruik: Paper craft

Bekijk review
Karin
18 januari 2021

Kwaliteit

Gebruik: Inpakken van kostbaarheden en als schutblad tussen tekeningen

Bekijk review
Frans
14 januari 2021

Zelden zulk prima vloeipapier gezien

Gebruik: Tekeningen en etsen bewaren

Bekijk review
Tiny
8 januari 2021

Prima

Gebruik: Inpakken breekbaar materiaal

Bekijk review
Margot
28 december 2020

Super!

Gebruik: Inpakken van giftbox.

Bekijk review
Willemijntje
10 december 2020

Zacht, goed te verwerken

Gebruik: Inpakken van luxe kleding

Bekijk review
T.F.
2 december 2020

Goed product en snelle levering. nu ik dat bestel ik voortaan altijd bij jullie.

Gebruik: Webshop

Bekijk review
T.F.
2 december 2020

Goed product en snelle levering. nu ik dat bestel ik voortaan altijd bij jullie.

Gebruik: Webshop

Bekijk review
Francis
25 november 2020

Ziet er goed uit, nog geen tijd gehad om er mee te werken

Gebruik: Printen maken

Bekijk review
Dirk
14 november 2020

Prima

Gebruik: Glas objecten

Bekijk review
Lisanne
14 november 2020

Prima

Gebruik: Inpakken glazen tbv vrrhui

Bekijk review
Melle
31 augustus 2020

Prima

Gebruik: Inpakken kunst-prints

Bekijk review
Véronique Bruyneel
30 augustus 2020

Volgens de verwachting

Gebruik: Om foto's in te pakken

Bekijk review
Ilse
20 augustus 2020

Het product zelf is goed. helaas kwam het niet netjes verpakt aan.

Gebruik: Om poster mooi mee in te pakken

Bekijk review
Rene
17 augustus 2020

Prima afmeting

Gebruik: Verhuizen

Bekijk review
Danielle
26 juli 2020

Mooi alleen zo verkreukeld erg jammer

Gebruik: Voor mijzelf

Bekijk review
P. Haenen
23 juli 2020

Prima papier

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Sam
20 juli 2020

Top product!

Gebruik: Inpakken van kleding

Bekijk review
Peterj
16 juni 2020

Nog niet gevormd.

Gebruik: Opslaan van kwetsbare stoffen en objekten van papier.

Bekijk review
Myplaceyourplace.Eu
10 juni 2020

Voldoet aan alle verwachtingen. ideaal voor het inpakken van aardewerk, glaswerk en dergelijke.

Gebruik: Inpakken van aardewerk en porseleinen kopjes

Bekijk review
Bykees
3 juni 2020

Top

Gebruik: Inpakken van kleding

Bekijk review
Luca
28 mei 2020

Goed

Gebruik: Inpak

Bekijk review
Hans
27 april 2020

Uitstekend

Gebruik: Inpak porselein

Bekijk review
Sharda
1 april 2020

Super tevreden!

Gebruik: Voor inpakken van servies/ glazen en tussen kleding als bescherming

Bekijk review
pauluske69
18 maart 2020

Niet goed, trekt geen vloeistof in maar is "vochtwerend", geen vloeipapier dus...........

Gebruik: Opname van etsvloeistof

Bekijk review
Serge
15 februari 2020

Exact wat ik nodig had.

Gebruik: Beschermlaag tussen potlood- en krijttekeningen

Bekijk review
Milenka
13 januari 2020

Top

Gebruik: Verhuis

Bekijk review
Marcel
11 november 2019

Het perfecte formaat om glaswerk en keramiek in te pakken; zuurvrij was belangrijk bij de aanschaf.

Gebruik: Ik wil een aantal dingen voor langere tijd opbergen en dan is het juiste papier van belang.

Bekijk review
Jurgen
4 november 2019

Werkt perfect

Gebruik: Transfer op kaarsen

Bekijk review
Rie
3 november 2019

Super makkelijk!

Gebruik: Fragile spullen inpakken voor verhuizing

Bekijk review
Just
24 september 2019

Niet fijn genoeg

Gebruik: Inpakken juwelen

Bekijk review
Karin
6 september 2019

Top, super snel geleverd!

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Aart
17 augustus 2019

Heerlijk om mee te werken

Gebruik: Inpakken van serviesdelen

Bekijk review
Annique.
30 juli 2019

Prima precies wat ik zocht

Gebruik: Bij het inpakken van spullen.

Bekijk review
Rudolf
28 juli 2019

Goed

Gebruik: Inpakken servies

Bekijk review
F
21 juli 2019

Very good

Gebruik: Wrapping delicate objects

Bekijk review
Willem
12 juli 2019

Goed product

Gebruik: Inpakken van glaswerk voor verhuizing

Bekijk review
Bl
24 juni 2019

Prima geschikt voor het doel

Gebruik: Wij pakken alle breekbare spullen in voor onze verhuizing. zo'n pak van 480 vel lijkt veel, maar bij een servies en glazen heb je ook veel nodig. voor de prijs hoef je het niet te laten.

Bekijk review
Yolande
18 juni 2019

Heel prettig in het gebruik

Gebruik: Gel plate prints maken en ik gebruik het ook regelmatig voor de laatste lagen op een papier maché project

Bekijk review
Aline
18 juni 2019

Super product

Gebruik: Om mijn haaraccessoires netjes in te pakken

Bekijk review
Frans
19 mei 2019

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gebruik: Voor het inpakken van waardevolle spullen zoals porselein en kleding. maar ook als schutblad bij speciaal drukwerk zoals decal transfers.

Bekijk review
Ineke
8 mei 2019

Fantastisch.

Gebruik: Servies , breekbare spullen inpakken. wegens verhuizing!

Bekijk review
Chantal
30 april 2019

Goed papier, voor een goede prijs!

Gebruik: Massages waarbij de olie in de huid moet trekken

Bekijk review
Geert
18 april 2019

Goed

Gebruik: Bescherm vellen in album

Bekijk review
P.
18 februari 2019

Superspul

Gebruik: Verhuizing tere goederen

Bekijk review
Loes
6 januari 2019

Te klein qua formaat en te dun en fragiel om producten in te pakken

Gebruik: Servies, kandelaars, vazen etc.

Bekijk review
Ria
6 december 2018

Prima

Gebruik: Inpakken antiek peelgoed

Bekijk review
Marco
4 december 2018

Gemakkelijk in gebruik en grote vellen die handig in 1 keer voor grotere artikelen gebruikt kan worden ipv allemaal kleine velletjes.

Gebruik: Ik gebruik de zijdevloeipapier voor het verpakken van breekbare artikelen die ik verkoop.

Bekijk review
Peter
25 november 2018

Perfect waar het voor bedoeld is

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Angela
16 november 2018

Het vloeipapier is veel te dun. dunste papier dat wij ooit gehad hebben in 30 jaar. wij zijn niet tevreden over de kwaliteit.

Gebruik: Inpakken van glas porselein e.d.

Bekijk review
Jim
16 november 2018

Ben zeer tevreden of het product.

Gebruik: Om glaswerk in te pakken.

Bekijk review
J
1 oktober 2018

Handig en niet duur

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Wilma
10 september 2018

Prima

Gebruik: Inpakken van porselein

Bekijk review
Ton
25 augustus 2018

Goed

Gebruik: Inpakken serviesgoed

Bekijk review
Roger
6 augustus 2018

Uitstekend geschikt voor het doel waarvoor het werd aangekocht : het maken van kunstbloemen.

Gebruik: Voor het maken van kunstbloemen.

Bekijk review
Elmo
3 juli 2018

Prima kwaliteit.

Gebruik: Kunst

Bekijk review
B.
20 juni 2018

Ben zeer content!

Gebruik: Inpakken an kristal en porcelein.

Bekijk review
G
18 juni 2018

Goede kwaliteit!

Gebruik: Inpakken servies voor verhuizing

Bekijk review
Barbara
4 juni 2018

Prima product!

Gebruik: Inpakken kleding (ter extra bescherming)

Bekijk review
C. H.
3 juni 2018

Prima, zoals ik verwachtte

Gebruik: Scheiden van houtsnedes (afdrukken) in een oplage en voor het "verpakken"

Bekijk review
Sylvia
1 juni 2018

Werkt prima.

Gebruik: Inwikkelen van decoratie artikelen zoals kaarsen, vazen ed

Bekijk review
Ellen
21 mei 2018

Superkwaliteit, goede dikte ???? kleurvast. helemaal geweldig!!

Gebruik: Om te bewerken met inkt en verf op de gelli plate. ik gebruik dit in mijn scrapbooking projecten.

Bekijk review
Carol
14 mei 2018

Hele mooie kwaliteit, neemt het verf goed op

Gebruik: Ikgebruik het voor mono printing bij een gelli plate, voor journals en mixed media. het is stukken goedkoper dan bij een craft of kunst winkel. heb al iemand anders attent op gemaakt omdat het zoveel scheelt in prijs.

Bekijk review
Antoinette
25 april 2018

Het papier is gedeeltelijk vuil. bruine vlekken.

Gebruik: Inpakken van glazen voorwerpen

Bekijk review
Sandra
4 februari 2018

Super product, mooi dun maar best stevig.

Gebruik: Hobby

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10161 reviews.