Product reviews van U-profiel hoekstuk van schuim (per stuk)

9.8 / 10 op basis van 8 reviews

Hoekstuk schuimprofiel koop je per stuk om de hoeken van een enkele deur, tafelblad of ander dunne plaat te beschermen tegen schade en af...

Bekijk U-profiel hoekstuk van schuim (per stuk)

Afbeeldingen van U-profiel hoekstuk van schuim (per stuk) die onze gebruikers hebben gemaakt

Rudy
10 januari 2024

Perfect

Gebruik: Tafel

Bekijk review
Helen
15 november 2023

Prima!

Gebruik: Schilderdoeken te beschermen

Bekijk review
Heleen
30 juni 2023

Super!

Gebruik: Voor de hoeken van onze eettafel, ter bescherming van het hoofdje van onze 1-jarige kleindochter

Bekijk review
H. Van Eijk
22 maart 2021

Ik heb ze net, maar ze lijken te voldoen.

Gebruik: Ik gebruik het 's winters voor de punten van de buitentafel zodat die de hoes die erover gaat niet beschadigd.

Bekijk review
Gerard
9 januari 2021

Past perfect en doet exact wat het moet doen

Gebruik: Om hoek tafel veilig te maken voor stoten kind

Bekijk review
Dirk
15 november 2020

Top , stevig , beschermend

Gebruik: Bescherming transport afgelakte deuren

Bekijk review
Patrick
20 oktober 2020

Voldoet aan de verwachtingen

Gebruik: Om te voorkomen dat onze kleinzoon zich bezeerd aan de scherpe schouwhoeken

Bekijk review
Piet
10 maart 2020

Prima voor het beschreven doel

Gebruik: Om mijn echtgenote te beschermen wanneer ze (weer eens) tegen de hoek van het bed oploopt. vooral 's nachts

Bekijk review

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13843 reviews.