Product reviews van Kartonnen dozen Sinterklaas

10 / 10 op basis van 7 reviews

Sinterklaas doos kopen om als geschenkverpakking te gebruiken? Leuke inpak doosjes kopen, daarmee verras je klanten, personeel, collega's...

Bekijk Kartonnen dozen Sinterklaas

Afbeeldingen van Kartonnen dozen Sinterklaas die onze gebruikers hebben gemaakt

Miranda
15 oktober 2023

Top goede kwaliteit

Gebruik: Om mijn collega's een sinterklaas pakket te geven

Bekijk review
Segers
20 november 2022

Toffe, mooie en stevige dozen, goed formaat ook!

Gebruik: Ik heb hierin een cadeautje van de sint gedaan omdat dit nog leuker is , het moet eerst opengemaakt worden voor je ziet wat hij gebracht heeft, dubbel zoveel plezier!

Bekijk review
Jolanda
25 november 2021

Prima kwaliteit, snelle levering!

Gebruik: Sinterklaas lekkernijen voor medewerkers

Bekijk review
Tess
10 november 2021

Het was erg klein

Gebruik: Sinterklaas feest

Bekijk review
Ruud
30 november 2020

Top

Gebruik: Sinterklaas verrassingsbox

Bekijk review
Hannie
26 november 2020

Mooie vrolijke en stevige doos!

Gebruik: Voor de kleinkinderen maakten we sinterklaaspakketten. deze doos was precies het goede formaat. mooie vrolijke doos!

Bekijk review
Carla
3 december 2018

Mooie dozen

Gebruik: Voor surprise

Bekijk review
Klantenservice

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14387 reviews.