Product reviews van Big Bags (geschikt voor 1/4 kuub)

9.8 / 10 op basis van 37 reviews

Wil je kleine big bags kopen? Lege kleine big bags van een kwart kuub worden gebruikt voor het verzamelen, transporteren en de opslag van...

Bekijk Big Bags (geschikt voor 1/4 kuub)

Afbeeldingen van Big Bags (geschikt voor 1/4 kuub) die onze gebruikers hebben gemaakt

Olaf
14 oktober 2023

Prima product

Gebruik: Bladderen/tuinafval

Bekijk review
Julien
30 augustus 2023

Heel goed , maar ik zocht nog een kleiner model zoiets rond 50x50x50

Gebruik: Voor bouwafval

Bekijk review
Piet
9 april 2023

Prima

Gebruik: Privé gebruik

Bekijk review
Jos
28 februari 2023

Het is heel gemakkelijk

Gebruik: Voor transport van haksel en groenafval

Bekijk review
Peter
28 december 2022

Prima

Gebruik: Kroon doppies opslag

Bekijk review
Ferdi
9 mei 2022

Stevig en groot genoeg

Gebruik: Ik gebruik deze zak om karton in te verzamelen

Bekijk review
Marja
7 maart 2022

Peima stevige zak die jaren meegaat. qij verzamelen ons tuinafval erin en brengen het weg naar het afvalstation. auto blijft schoon. heel handig.

Gebruik: Tuinafval.

Bekijk review
Kevin
27 februari 2022

Perfect om gemaaid gras in te doen. na het maaien knoop ik de big bag toe, dit is handig met de 4 grote lussen. er kan veel in en het gewicht valt ook mee om dit uiteindelijk in mijn koffer te doen en te vervoeren naar het containerpark. héél blij!

Gebruik: Gemaaid gras

Bekijk review
Marc
23 juni 2021

Degelijke verpakking in handige maat. daarnaast ook de tuinzakken besteld (groen), helaas de witte ontvangen.

Gebruik: Opslag van grind

Bekijk review
Jan
22 juni 2021

Handig.

Gebruik: Wij gebruiken deze als tijdelijk depot voor zand op een perron.

Bekijk review
Hans
11 juni 2021

Sterk. goede ruime lussen in de toekomst wel half kubiek bags bestellen. blijft tilbaar.

Gebruik: Opslag hooi

Bekijk review
Potze
2 juni 2021

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Gebruik: Grond, zand, mijnsteen transport

Bekijk review
Katrien
1 juni 2021

Tot nu toe tevreden

Gebruik: Om groenafval af te voeren

Bekijk review
Ahm
12 april 2021

Goed en betrouwbaar en sterk

Gebruik: Grof vuil

Bekijk review
Dennis
18 januari 2021

Stevig !!

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
Hans
2 december 2020

Kost 2 à 3x zoveel als wat je in de reguliere doe-het-zelf zaak kan vinden maar deze gaan géén seizoen mee de big bags die ik bij jullie kocht zie ik in de eerste 10j niet stuk gaan

Gebruik: Tuinafval - boomschors - brandhout

Bekijk review
Margreeth
20 augustus 2020

Prima product. kan bij leeg gooien meerdere keren gebruikt

Gebruik: Het leeghalen van een hoarders huis met veel boeken en kranten. samen met een bakwagen is veel makkelijker dan een container

Bekijk review
Margreeth
6 augustus 2020

Prima product het is alleen jammer dat de zakken niet van zichzelf open blijven staan

Gebruik: Grote hoeveelheden boeken en kranten om een huis uit te ruimen

Bekijk review
Vincent
14 juli 2020

Zeer goed

Gebruik: Diverse

Bekijk review
Sebastien
8 juli 2020

Valt weinig aan mus te doen. de big bag is een big bag en ik kan er mijn afval in kwijt

Gebruik: Aarde an stabilisé

Bekijk review
Werner
9 juni 2020

Prima product en handelbaar

Gebruik: Diverse (afval, tuin, opslag)

Bekijk review
Paul
30 mei 2020

Prima en sterk materiaal, geen rotzooi.

Gebruik: Afgesloten tuin. alle groenafval moet door de woonkamer. past mooi achter in de auto

Bekijk review
Jan
8 april 2020

Prima product

Gebruik: Voor de opslag van boeken die ik van de hand wil doen

Bekijk review
Daan
22 januari 2020

Prima big bag, goeie stevigheid

Gebruik: Om te vullen met keurcompost

Bekijk review
Jo
26 november 2019

Deze zakken beantwoorden dan ook aan de sterkte die je van een tuinafvalzak verlangt. deze kan je dan ook volladen, tot je hem nauwelijks nog kan tillen, zonder dat ie scheurt !

Gebruik: Voor mijn tuinafval, de zakken die je in de winkel kan kopen voldoen nooit aan de sterkte die je nodig hebt en zijn binnen de korste keren gescheurd of de handgrepen gelost en dergelijke.
deze zakken beantwoorden dan ook aan de stekte die je van een tuinafvalzak verlangt.

Bekijk review
Roelof
2 november 2019

Goed

Gebruik: Het opruimen van blad

Bekijk review
Wim
4 oktober 2019

Moet het nog gaan gebruiken aar ziet er stevig en praktisch uit. deed het nu met grote plastic zakken maar scheurden steeds open

Gebruik: Openhaardhout vervoeren

Bekijk review
Koelman
18 juli 2019

Prima kwaliteit

Gebruik: Opbergen lounge kussens

Bekijk review
Geerdes
1 juli 2019

Prima produkt

Gebruik: Tuinafval makkelijk af te voeren in de auto naar gemeentelijk afvalstation.

Bekijk review
George
20 maart 2019

Ideaal zijn zeer stevig en handig

Gebruik: Kachelhout blokken vervoeren

Bekijk review
Meirisonne
30 november 2018

Praktisch, sterk en niet te groot maar groot genoeg .ontbreken van een handvat onderaan is een minpuntje.

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
Roel
19 november 2018

Heel handig om mee te werken 2 zakken passen netjes naast elkaar in de aanhangwagen

Gebruik: Verzamelen van tuinafval om af te voeren

Bekijk review
Gerard
15 september 2018

Groot genoeg anders worden de big bags onhandelbaar

Gebruik: Verhuizen spullen

Bekijk review
Stijn
31 augustus 2018

Grote zoals gewenst , snelle verzending. kortom een tevreden klant.

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
André
28 augustus 2018

Zeer goed

Gebruik: Voor swaeters en hoodies in te steken voor de markten

Bekijk review
Hendrik
19 juni 2018

Ik mis een beugel bij de opening

Gebruik: Als buidelzak voor een takel

Bekijk review
Meino
13 april 2018

Vroeger gebruikten we die dunne grijze vuilniszakken. maar die waren nooit sterk genoeg.

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13522 reviews.