Product reviews van Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub)

9.7 / 10 op basis van 38 reviews

Wil je kleinere big bags kopen? Lege big bags van een halve kuub worden gebruikt voor het verzamelen, transporteren en de opslag van bouw...

Bekijk Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub)

Afbeeldingen van Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub) die onze gebruikers hebben gemaakt

Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub) gebruik: Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub)
Tuinafval snoeideel
Close image
Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub) gebruik: Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub)
Tuin afval en gras ,haag knipsel
Close image
Johan
20 september 2023

Goed degelijk

Gebruik: Afval verzamelen

Bekijk review
Hans
19 september 2023

Lekker stevig. goede prijs/kwaliteit verhouding

Gebruik: Opslag voor hooi en stro

Bekijk review
Johan
4 september 2023

Prima!

Gebruik: Snoeiafval

Bekijk review
Ronskoerier
17 augustus 2023

Top

Gebruik: Gemakkelijk voor gemalen produkten, meer handelbaar dan de grootte zakken, jammer dat ze niet bestaan met een slurf dat zou nog gemakkelijker zijn

Bekijk review
Marianne
17 maart 2023

Mooie stevige zakken

Gebruik: Kerst-guirlandes in opbergen

Bekijk review
Sjoerd
15 maart 2023

Matige kwaliteit, onderkant snel kapot. beetje teleurgesteld

Gebruik: Afval afvoeren vanuit woningontruimingen

Bekijk review
Jordy
4 januari 2023

Zeer gemakkelijk

Gebruik: Voor steenkool in te transporteren

Bekijk review
Gerben
12 december 2022

Super handig

Gebruik: Stro ophalen voor paarden en pony's

Bekijk review
Robert
20 november 2022

Mooie zakken

Gebruik: Voor zand, grond en afval

Bekijk review
Oscar
7 juni 2022

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Gebruik: Opvangzak voor snoeiafval

Bekijk review
Henk
22 november 2021

Prima

Gebruik: Opslag van leem

Bekijk review
Ria
29 augustus 2021

Zeer solide, stevige stof, goed genaaid, prima lussen

Gebruik: Als tas voor grote familietent

Bekijk review
Rpg
27 augustus 2021

Nog niet in gebruik

Gebruik: Opslag voor grind/zand bij stacaravan

Bekijk review
Henk
30 juni 2021

Kan ik nog niet zeggen ik heb de big bag nog maar pas

Gebruik: Tuin afval en gras ,haag knipsel

Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub) gebruik: Tuin afval en gras ,haag knipsel
Sluit afbeelding
Bekijk review
Gre
26 mei 2021

Handzaam en sterk.

Gebruik: Houtopslag, tuinafval, verbouwafval.

Bekijk review
Ruud
14 april 2021

Mooi degelijk spul

Gebruik: Vuilwater opvang

Bekijk review
W. W. M.
18 maart 2021

Goed

Gebruik: Opslag grind uit tuin

Bekijk review
Paul
20 december 2020

Goed

Gebruik: Grint opslaan

Bekijk review
Marianne
30 november 2020

Top en na gebruik goed op te vouwen

Gebruik: Afvoer snoei- en tuinafval

Bekijk review
Marianne
29 november 2020

Top en na gebruik goed op te vouwen

Gebruik: Afvoer snoei- en tuinafval

Bekijk review
Jamie
22 november 2020

Uitstekend

Gebruik: Tuin afval

Bekijk review
Mark
18 november 2020

Zeer goed product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. (bij afname van een redelijk aantal)

Gebruik: Opslaan en transporteren van open haard hout

Bekijk review
Jef
10 november 2020

Top

Gebruik: Kleine houtblokken

Bekijk review
Peter
8 augustus 2020

Goed

Gebruik: Tuin afval in te vervoeren

Bekijk review
Angele
1 juli 2020

Voldoet

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
Léon Kemmeren
17 juni 2020

Prima en handig formaat

Gebruik: Tuin groenafval

Bekijk review
Léon Kemmeren
17 juni 2020

Prima en handig formaat

Gebruik: Tuin groenafval

Bekijk review
G. J.
19 mei 2020

Goed

Gebruik: Anti-worteldoek in bloembak.

Bekijk review
Verbisol
7 april 2020

Zeer goed ! makkelijk handelbaar

Gebruik: Wij gebruiken deze big-bags voor het meebrengen van afval vanop de werven naar de firma.

Bekijk review
Peter
5 april 2020

Prima geschikt

Gebruik: Tuinafval snoeideel

Big Bags (geschikt voor 1/2 kuub) gebruik: Tuinafval snoeideel
Sluit afbeelding
Bekijk review
Arie
1 april 2020

Goed

Gebruik: Tijdelijke opslag zand en grond

Bekijk review
Jansen
22 maart 2020

Super handig.

Gebruik: Tuinafval

Bekijk review
Wim
12 augustus 2019

Voldoen prima waarvoor wij ze nodig hebben

Gebruik: Zand / puin / grind en groenafval

Bekijk review
Ger
1 maart 2019

Praktisch formaat, maar erg kwetsbaar. de bodem zou wat sterker kunnen zijn. dan zou de zak aantrekkelijker zijn, ook al zou de prijs wat hoger worden.

Gebruik: Afvoer van snoeihout en bladeren

Bekijk review
Bert
21 januari 2019

Vlotte bestelling met telefonisch overleg, levering verliep correct.

Gebruik: Opslag stenen, compost

Bekijk review
Anoniem
8 januari 2019

Positief, maar ik was verbaasd dat er in de bodem van een van de zakken tijdens het eerste gebruik al een gat zat. voor tuinafval geen probleem maar als je andere spul zoals zand oid in doet loopt het er zo uit

Gebruik: Vervoer van tuinafval

Bekijk review
Hans
25 november 2018

Onderkant is na 1 maal gebruik al met gaatjes, jammer!! verder oké.

Gebruik: Opslag tuin afval

Bekijk review
Ton
4 april 2018

Prima

Gebruik: Grind uit de tuin in op te slaan

Bekijk review
Klantenservice

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14075 reviews.