Product reviews van Bevestigingsclip zeil

9.8 / 10 op basis van 17 reviews

Deze bevestigingsclip is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Gebruik ze om afdekzeilen vast te zetten of als doekklem om het t...

Bekijk Bevestigingsclip zeil

Afbeeldingen van Bevestigingsclip zeil die onze gebruikers hebben gemaakt

Bevestigingsclip zeil gebruik: Bevestigingsclip zeil
Schaduwdoek
Close image
Houben
18 april 2024

Werkt perfect

Gebruik: Zonnewering

Bekijk review
Ruud
4 december 2023

Op zich een prima product, het had van mij het zeil wel iets steviger vast mogen houden.

Gebruik: Handige clip om het zeil mee af te spannen waar geen zeiloog zit.

Bekijk review
J
25 augustus 2023

Goed product makkelijk vast toemakengoed product makkelijk vast te maken

Gebruik: Tuin over kaping voor een feest

Bekijk review
Simon
19 november 2022

Het zijn erg goede klemmen voor een betere verbinding dan ogen

Gebruik: Ik gebruik ze om mn dekzeil goed vast te zetten

Bekijk review
18 september 2022

Ziet er stevig uit

Gebruik: Afdekken caravan

Bekijk review
Steve
15 september 2022

Goed

Gebruik: Zeil vast maken

Bekijk review
Rudy
10 augustus 2022

????????

Gebruik: Schaduwdoek

Bevestigingsclip zeil gebruik: Schaduwdoek
Sluit afbeelding
Bekijk review
Stefano
23 juli 2022

Ziet er goed uit

Gebruik: Een zeil over een auto

Bekijk review
Jan
19 juni 2022

Goed

Gebruik: Vastzetten van luifeldoek

Bekijk review
Frits
21 november 2021

Voldoet aan mijn verwachting.

Gebruik: Bevestiging van zeil in veranda.

Bekijk review
Jan
27 juli 2021

Zeer tevreden, een aanrader!

Gebruik: Het vastzetten van afdekzeil. werkt fantastisch! heel flexibel in te zetten. wij noemen het inmiddels een schroef knijper.

Bekijk review
Dierckx
15 juli 2021

Ik heb het nog niet gebruikt maar ziet er goed uit

Gebruik: Voor een tapijt in de voortent.

Bekijk review
A,D.Hamming
10 juli 2021

Heel goed

Gebruik: Tent zeil

Bekijk review
Paul
25 juni 2021

Zeer goed en beter dan alternatief klittenband

Gebruik: Ophangen wand aan prieel

Bekijk review
Jo
24 juni 2021

Werkt prima, goed vast te zetten, beschadigt het zeil niet

Gebruik: Zeil over de waterfiets vastzetten

Bekijk review
Kees
6 juni 2021

Goede kwaliteit en eenvoudig in het gebruik

Gebruik: Om de steigernetten vast te zetten

Bekijk review
John
7 februari 2021

Perfect geschikt om de tekortkoming van het doir weber geleverde zeil op te vangen vangt perfect de tekortkoming van het door wever geleverde afdejzeil op.

Gebruik: Een door weber geleverd afdekzeil blief bij de minste windvlaag van de bbq. deze clip vormt nu een oog om het zeil mee vast te zetten.

Bekijk review
Klantenservice

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14387 reviews.